Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Advanced Search
Your search results

Ben ik ergens in Afrika?

Gepubliceerd op 3 oktober 2017 by admin

Struisvogels op Curaçao…hoe dan??

Er was eens een Zuid-Afrikaan die kwam op het idee om struisvogels te gaan fokken op Curaçao. Een paar jaar later en deze farm is één van de grootste struisvogelsfokkerij in het Caraïbisch gebied.

Het bezoeken van de farm is even wat anders dan een dagje strand, het is leuk en voor de kinderen vooral ook leerzaam. Deze grote landvogels zijn niet heel erg slim, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook dodelijk zijn. Met hun grote poten en scherpe nagels kunnen ze zo een leeuw uitschakelen. Als een leeuw een verstandig is laat hij ze lekker verder rennen, want zeg nu zelf, met 70 km. per uur ga je er echt niet achteraan rennen.

De eieren van een struisvogel wegen 1 kilo en zijn ijzersterk. Je kunt er op staan. Wat dacht je ervan om de vogels eens zelf te voederen? Een hele ervaring.

Dit alles leer je op de struisvogelfarm die inmiddels uitgegroeid is tot een ware attractie. Elk uur vertrekt er een heuse safari jeep zodat je de struisvogels van dichtbij kunt bekijken, van ei tot struise vogel. Naast struisvogels leven er op het park ook nog eens krokodillen. Krokodillen?? Ja…die ja. Zij eten de resten van de struisvogels op.

In het Zambezi restaurant kun je ook zelf een struisvogeltje eten, als je tenminste niet te veel van deze mooie vogels bent gaan houden. Je kunt een struisvogelomelet eten, of een heerlijke struisvogelburger of een steak. Uiteraard kun je ook andere gerechten kiezen.

Wil je meer weten over de struisvogelfarm? Neem dan hier een kijkje op hun website.

Categorie: Holiday Ideas

Laat een bericht achter

Uw email adres wordt niet openbaar gemaakt.

  • Zoek uw vakantiewoning

  • Kies uw valuta