covid-19: Kan ik anneluren wanneer curacao weer naar oranje gaat?

Maakt u een reservering wanneer CuraƧao code groen of geel is en u wilt annuleren? Dan gelden onze annuleringsvoorwaarden. Boekt u ten tijde van code oranje? Dan gelden onze annuleringsvoorwaarden. Gaat Curacao van groen/geel naar oranje? Dan kunt u kostenloos annuleren of uw reservering doorschuiven naar een andere periode. 

Hoe verloopt mijn aanvraag?

Uw aanvraag wordt eerst gecontroleerd op beschikbaarheid bij de eigenaar. Wanneer er beschikbaarheid is kan uw boeking doorgaan. U ontvangt van ons een factuur met de betalingsvoorwaarden. De eerste aanbetaling van 50% betaalt u binnen 7 dagen. Zodra de aanbetaling is ontvangen is uw reservering definitief. Dan gelden onze annuleringsvoorwaarden. Het restant betaalt u 6 weken voor vertrek.

Wat zijn de in-en uitchecktijden per accommodatie?

De meeste vakantiehuizen hanteren een inchecktijd van 16:00 uur en een uitchecktijd van 12:00 uur. Dit kan per accommodatie verschillen. U ontvangt van ons altijd de juiste tijden voor vertrek naar CuraƧao 

Waarom moet ik een borg betalen?

De borg geldt als een back-up wanneer er schade ontstaat in de accommodatie. Deze schade wordt dan met de borg verrekend. Ook zijn er accommodaties die de kosten voor het gebruik van water en elektra tijdens uw verblijf verrekenen met de borg.

Help! Ik heb schade gemaakt tijdens mijn verblijf, wat nu?

Schade kan altijd ontstaan. Meldt deze schade of verlies altijd binnen 24 uur aan de beheerder of eigenaar. Stuur ons ook altijd een mailtje. Meldt u de schade niet? Dan zullen de kosten automatisch voor u zijn. De inventarisatie wordt vaak na uw vertrek gedaan, achteraf reclameren is moeilijk wanneer u in uw recht staat.

moet ik de accommodatie schoon achterlaten?

U hoeft uw accommodatie niet brandschoon achter te laten, wel dient de accommodatie bezemschoon te zijn. Afval in de daarvoor bestemde afvalcontainers buiten. beddengoed en gebruikte handdoeken legt u op de vloer in de slaapkamers. Zorg ervoor dat de koelkast leeg is. U ontvangt de accommodatie schoon zorg ervoor dat de eindschoonmaak soepel verloopt. Is de accommdatie sterk vervuild, dan worden deze kosten met uw borg verrekend