Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Advanced Search
Your search results

Nieuwe website!

Gepubliceerd op 19 juli 2017 by admin

Yes! We zijn live met de nieuwe website en hoe blij zijn wij!

Neem snel een kijkje en je zult zien dat we met de nieuwe website van Curaçao Vakantiehuis stukken sneller en overzichtelijker zijn.

Wat hebben we zoal veranderd?

Meer foto’s

We kunnen nu meer foto’s plaatsen zodat het voor jou nog makkelijker wordt om je favoriete vakantiehuis op Curaçao te kiezen.

Makkelijker boeken

Je kunt nu heel easy inloggen met je Facebookaccount en zo je eigen account op Curaçao Vakantiehuis aanmaken. Zo heb je alles overzichtelijk in een eigen omgeving. Zo kun je ook makkelijker met ons communiceren en wij ook met jou. Heb je geen Facebook? Dan kun je ook een eigen account maken. Mocht je dit toch allemaal niet willen. dan kun je ook zonder dit alles een aanvraag doen. Geen probleem! Over je privacy hoef je je geen zorgen te maken. Wij geven niets door aan derden en gebruiken de (beperkte) gegevens alleen voor je aanvraag en eventuele leuke nieuwtjes over Curaçao.

Alles overzichtelijk in 1 oogopslag

Wanneer je een vakantiehuis op de website van Curaçao boekt zie je ook direct wat het eindbedrag zal zijn. Duidelijk en overzichtelijk zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Dat doen wij niet. Je ziet dus direct wat de borg is, de prijs per periode en het leuke is dat wij GEEN reserveringskosten of van een vage servicefee  in rekening brengen. Daar kun je wel een paar Polartjes van drinken (wel tijdens Happy Hour bij Zanzibar bijvoorbeeld!)

Tips over stranden, restaurants and more

Met de nieuwe website van Curaçao Vakantiehuis willen wij graag jouw Curaçao community worden met de leukste tips over de mooiste stranden, de lekkerste restaurants, de gezelligste happy hours en waar je nieuwe Havaianas kunt kopen. Zo kun je bij ons ook een huurauto boeken of zelfs vliegtickets naar Curaçao.

Ga snel kijken op onze nieuwe website en mocht je dingen missen, laat het ons weten!

Ayo,

Het team van Curaçao Vakantiehuis

 

Categorie: Geen categorie

Laat een bericht achter

Uw email adres wordt niet openbaar gemaakt.

  • Zoek uw vakantiewoning

  • Kies uw valuta

scatlife.com femdomplanet.org badfetish.org