Terug
 • Naam accommodatie:
  Villa 1 Brakkeput
 • Type:
  LUXE VILLA | BESCHIKBAARHEID OP AANVRAAG
 • Slaapkamers:
  4
 • Badkamers:
  4
 • Gasten:
  8
 • woonoppervlakte:
  540 m2

Omschrijving

TE BOEKEN VANAF NOVEMBER 2021. PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID OP AANVRAAG. 

 

Deze prachtige moderne villa is gelegen op een rustig schiereiland aan het Spaanse Water. De villa is ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Jan Des Bouvrie.

Vanaf de ruime veranda met zwembad heb je een geweldig uitzicht van 270 graden op het Spaanse Water, de Caribische Zee en de jachthaven. Het bovenste niveau bestaat uit een woonkamer met open keuken (72 m2) en schuifdeuren naar de patio aan de achterkant. De voorkant van dit woongedeelte kan volledig worden geopend dankzij drie lange rolluiken die volledig in het plafond verdwijnen en, wanneer ze worden geopend, het verbluffende beeld weergeven als perfect ingelijste schilderijen. Twee slaapkamers kijken uit op het water, één is de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en is tevens de grootste van de slaapkamers.

De twee achterste slaapkamers aan weerszijden van de patio zijn volledig identiek en bevatten een eigen badkamer, inbouwkasten en directe toegang tot de privépatio. Alle slaapkamers hebben grote glazen schuifdeuren, ingebouwde bewegingssensorbeveiliging en zijn uitgerust met onzichtbare AC-eenheden.

Deze prachtige design villa 1 Brakkeput is te boeken vanaf november 2021. De foto's zijn ter illustratie en wordt op dit moment volledig nieuw ingericht. Het strand van Jan Thiel ligt op een kleine 9 autominuten van deze fantastische villa.

Wees één van de eerste gasten en vraag vandaag nog om de gewenste periode en prijzen.

Adres gegevens
Curaçao
Curacao
Brakkeput Ariba
Brakkeput Ariba
0000 00
Map