Fotografie van uw vakantiewoning op curaçao

Uw potentiële gasten zijn visueel ingesteld tijdens het maken van een keuze van hun vakantiehuis op Curaçao. Daarom zijn mooie foto's erg belangrijk. Curaçao Vakantiehuis kan u daarbij helpen. Wij werken samen met een professionele fotograaf met veel ervaring en kennis om uw woning optimaal te presenteren met prachtige foto's. U ontvangt foto's van de slaapkamers, keuken, woonkamer, badkamer(s), aanzichten van uw vakantiewoning, zwembad en tuin. Alle foto's zijn volledig bewerkt en worden in hoge kwaliteit via wetransfer naar u toegestuurd.
€ 385,00 (inclusief BTW)

PLAATSING VAN UW VAKANTIEHUIS OP DE WEBSITE VAN CURACAO VAKANTIEHUIS IS GRATIS!

Met een vakantiehuis op Curacao weten wij als geen ander hoe het werkt en niet geheel onbelangrijk, ook hoe het niet moet! Wij werken met een vast commissiebedrag. Deze veranderen wij niet, ook niet wanneer wij werken met andere bemiddelaars. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien zijn wij geen huizenvullers. Wij doen aan een pre-screening zodat we in grote lijnen weten  wat voor gasten in uw vakantiewoning komen, een 100% garantie kunnen wij helaas niet geven, maar streven naar hoge tevredenheid. Vinden wij belangrijk! Eerlijk en transparant is voor ons de basis voor een fijne samenwerking.

wIJ REGELEN DE PLAATSING EN AANVRAGEN

Wij hebben een intensief contact met de aanvragers zodat alles duidelijk is over uw vakantiehuis op Curaçao

PRE-selectie opgasten

Wij doen bij de aanvraag al een pre-screening over de samenstelling van groep. Wij zijn geen huizenvullers.

HOGE RANKING OP GOOGLE EN ACTIEVE SOCIAL MEDIA

Wij hebben een hoge Google ranking zodat de website van Curacao Vakantiehuis goed scoort bij zoekopdrachten. De Facebookpagina heeft ruim 11.500 likers en 11483 volgers. Uw vakantiehuis wordt regelmatig gepost.

HELDERE VOORWAARDEN VOOR DE GASTEN

Wij hebben duidelijke voorwaarden waarmee boekers akkoord gaan tijdens een aanvraag of reservering. Heeft uw eigen aanvullende voorwaarden zoals leeftijd, rokers of niet rokers. Deze nemen wij mee en communiceren dat met de aanvraag.

ADVIES OVER PRIJSTELLING, FOTO'S EN TEKSTEN

Heeft u vragen over het maken van goede foto's van uw vakantiewoning? Twijfelt u bij een prijsstelling of teksten? Wij helpen u.

WERKZAAM IN NEDERLAND, MAKKELIJK BEREIKBAAR

Wij werken vanuit Nederland en staan klaar voor al uw vragen. Dit communiceert een stuk makkelijker. Geen tijdsverschil.
Heeft u vragen over de mogelijkheid tot samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per e-mail, telefonisch of Whatsapp. U kunt natuurlijk ook het contactformulier hier rechts invullen. Dan nemen wij contact met u op.