Veilig jouw tickets boeken

Jouw vliegtickets boek je veilig bij onze partner TUI at Home adviseur Jorg Dijkmans. Alle tickets vallen onder de ANVR SGR garanties, een veilig idee!

Betalen in twee termijnen

Boekt u via CuraƧao Vakantiehuis uw TUI-vliegtickets bij Jorg dan is er de mogelijkheid om de tickets in 2 termijnen te betalen, wel zo handig! Let op: dit geldt niet voor KLM tickets.

kies uw eigen klasse

Met TUI Fly kunt u kiezen voor: economy class, comfort class of premium. U kiest waarbij u zich het prettigst voelt.

Ontspannen op reis gaan is een goede start van de vakantie. Daarom is een fijne heenreis belangrijk. Jorg zorgt voor jouw tickets naar Curaçao.

Onze vliegticketmaster is Jorg Dijkmans. Hij is al jaren een TUI at Home adviseur en is gevestigd in het mooie en gezellige 's-Hertogenbosch. Als zelfstandig reisadviseur weet Jorg precies hoe hij vliegtickets moet boeken.

Alle tickets die je via Jorg boekt hebben dezelfde prijzen dan wanneer je zelf online boekt, helaas kan Jorg niet voor extra kortingen zorgen.
Jouw aanvraag wordt direct in het boekingssysteem van TUI gecontroleerd. Jouw tickets en de  betalingsmogelijkheden ontvangt je rechtstreeks van Jorg, hij is dan jouw directe aanspreekpunt.