Reset Password

Advanced Search
Your search results

Vliegtickets

21 december 2016 by admin
Tickets Curacao Vakantiehuis

VLIEGTICKETS BOEKEN VIA CURAÇAO VAKANTIEHUIS

U heeft via ons uw vakantiehuis gevonden? Dan begint die speurtocht naar de vliegtickets. Of u boekt ze eenvoudig via ons. Net zo gemakkelijk!

Boek je via Curaçao Vakantiehuis dan kun je de tickets ook in 2 termijnen betalen tot 6 weken voor vertrek!

TUI

Wij bieden standaard TUI economy class tickets aan tegen hetzelfde dagtarief als TUI. Wilt u liever met KLM vliegen? Dat is mogelijk tegen een extra fee van € 30 p.p.

ANVR garantie

Wij boeken onze tickets rechtstreeks bij TUI at Home. Deze reisorganisatie is ANVR, SGR en IATA gecertificeerd. Dus uw tickets vallen altijd onder de ANVR garantie. Wel zo prettig!

Prijzen

De ticketprijzen zijn gelijk met die van de vliegmaatschappijen. Onze ticketpartner is IATA gecertificeerd. Dit wil zeggen, zij kunnen direct uw ticket reserveren in het systeem van de desbetreffende vliegmaatschappij. Acties zoals de Werelddealweken en Kofferdagen nemen wij altijd mee. Prijzen aangeboden door prijsstunters zoals Tix en Ticketspy zijn niet toepasbaar op de tickets die wij aanbieden.

De prijs die u van ons ontvangt is altijd inclusief 20 kg ruimbagage (retour), alle belastingen en toeslag Calamiteitenfonds. Upgraden is natuurlijk gewoon mogelijk. U betaalt dezelfde prijs zoals vermeldt op www.tui.nl

Let op! Dagprijzen kunnen altijd veranderen door wijzigingen in belastingen en brandstoftoeslagen.

Betalen in twee termijnen

Een vliegticket boeken via Curaçao Vakantiehuis heeft extra voordeel; u kunt betalen in twee termijn. Boekt u rechtstreeks dan moet u het totaal bedrag ineens betalen. Dit is dan vaak een groot bedrag. Betaling in twee termijnen is alleen mogelijk wanneer u  tot uiterlijk 6 weken voor vertrek de ticket boekt. De dagprijs op moment van boeking is altijd bindend, tenzij anders vermeld. Let op! Het betalen in 2 termijnen is alleen mogelijk voor TUI tickets.

Uw tickets per e-mail naar u toegestuurd. Wilt u een personal entertainment programma reserveren of heeft u speciale dieetwensen? Dit doet u dan met uw ticketgegevens via www.tui.nl.

Ticket boeken

Wilt u een ticket boeken? Vul hier onder uw gegevens in, aantal personen en datum van aankomst en vertrek. U ontvangt binnen 8 uur (uiteraard kantoortijden) de totaalprijs.

De ticketprijzen via Curaçao Vakantiehuis bleek voor ons goedkoper dan via de site van TUI zelf. Dat was een meevaller waar we erg blij mee waren.
Familie Van der Linden Zelfs goedkoper dan via de website van TUI
We gingen met een grote groep en dan is het een groot bedrag. Het was dan ook erg fijn dat we in 2 termijnen konden betalen!
Sandra L Fijn dat we in 2 termijnen konden betalen
  • Zoek uw vakantiewoning

  • Kies uw valuta

scatlife.com femdomplanet.org badfetish.org